Moje oblíbené korálky

Láva a Rudraksha – moje oblíbené korálky

 

Hodně jsem si oblíbila korálky Rudraksha, Slzy boha Sihvy. V tomto případě nejde o minerál, jde o pecku modrého plodu z věčně zeleného stromu Elaeocarpus ganitrus. Má léčivé účinky, přináší klidnou mysl a mnoho energie. Proto je vhodné tyto korálky nosit při depresích a úzkostech, anebo když máte stresové období. Také se věří, že harmonizuje všechny čakry.

Například v indické medicíně se plody používají při léčbě epilepsie a bolestí hlavy, kůra zase snižuje hladinu krevního cukru, listy proti revmatu.

Do energetických korálkových šperků se tedy výborně hodí

 

Láva je roztavený horninový materiál (magma) vystupující sopečným jícnem nebo podél zlomů a rozlévající se zemském povrchu. Teplota lávy je 700-1200°C, obsahuje tekuté fáze, krystaly i plyny.

Lávové korálky jsou nádherné. Jejich pórovitá struktura stoprocentně zaručuje jedinečnost. Výborně se kombinuje s dalšími korálky a různými materiály. Mám ji ráda hlavně ve spojení s minerálními nebo skleněnými korálky.

Lávový kámen, právě pro to, jak vzniká, je naplněn ohromnou energií. Zřejmě proto má ochrannou funkci, podporuje sílu a životní energii. Pro tyto vlastnosti a možná také pro podporu sebevědomí a odvahy jej mají rádi muži. Či je to snad pro černou barvu?

Zpět do obchodu